טאבון לאירועים

להזמנת השירות השאירו פרטים:

טאבון לאירועים

כאשר מתכננים תפריט לאירועים חשוב ליצור מדי פעם חידושים ושינויים כדי להציע לאורחים טעמים חדשים ומגוונים. אחת ההצלחות הגדולות בתחום עמדות אוכל הם מאכלים אשר מכינים אותם בטאבון.

מאפים ייחודיים מהטאבון לאירוע

אחת האופציות המוצלחות במסיבות הוא טאבון לאירועים, מדובר בתנור הפועל על אבן חמה ולכן הטעמים של המאכלים הם עסיסיים וייחודיים. הקהל הישראלי גילה זאת במאפיות השונות ברחבי הארץ ולכן כאשר הוא רואה באירועים של מילאן שקיימת אופציה כזו, הוא ניגש כדי לראות את ההיצע ובוחר אילו פריטים לאכול.

שלל אפשרויות של מאפים טעימים

הנושא המהותי ביותר בהכנת מאפים של טאבון לאירועים הוא הבצק. העובדים של קייטרינג חלבי מילאן מכינים בצקים מיוחדים באמצעות קמחים ייעודיים והתוצאה היא מעולה. מבצק זה אפשר להכין סוגים שונים של מטעמים כמו כמה סוגי פיצות שיש על כל אחת מהן תוספות שונות, פטריות, תירס, עשבי תיבול, זיתים שחורים, זיתים ירוקים, בצל, עגבניות ועוד, על פי רצונם של המארחים.

כמו כן בצק ייחודי שעליו מפזרים עשבי תיבול, שמן זית וזעתר, גבינת מוצרלה איטלקית, עגבניות טריות או שלל ירקות צבעוניים שהפכו בטאבון לאופציה של אנטיפסטי.

מאכלים ים תיכוניים

האהבה של הישראלים למאכלים ים תיכוניים, מוכיחה את עצמה גם בנושא טאבון לאירועים. המוזמנים נהנים לאכול פוקאצ'ות ייחודיות אשר נאפות בתוך טאבון לאירועים ויש להן טעם קריספי משובח. המבחר כולל תוספות על הבצק של פטריות, ירקות קלויים, בצל ועוד.

בכל אירוע האורחים נהנים מהמאפים החמים הללו ובמיוחד בחורף הם נהנים לחמם את עצמם באמצעות המאפים הטעימים.

אפשרויות של מטבלים

כדי להעשיר את הטעמים של המאפה בטאבון, מניחים בכל עמדות הגשה גם מטבלים שהוכנו על ידי הטבחים  של מילאן. לכל מטבל יש טעם אחר והשילוב שלו עם הפוקאצ'ות הוא מושלם. אפשר ליהנות ממטבלים של שמן זית, חומץ בלסמי או מטבל חריף של עגבניות, טחינה לבנה או ירוקה, פסטו משובח עם עשבי תיבול ריחניים, טפנד של זיתים ירוקים, ממרח של פלפלים קלויים, או מטבל עגבניות שרי פיקנטי.

בחירת תפריט לאירוע

בעלי האירוע מבצעים חשיבה משותפת עם נציגת הקייטרינג, כדי לקבל החלטה על המאכלים השונים שיוכנו בעמדות הגשה. לאור הניסיון הרב, הם מחליטים יחד על האופציות שהן המוצלחות ביותר בכל מפגש. המטעמים של טאבון לאירועים תמיד נחטפים ראשונים וגם כאשר מכינים כמות עצומה, הכול נחטף. לכן זו אחת האפשרויות שכדאי להזמין בין עמדות הגשה בכניסה לאולם.

בעמדות הגשה האחרים, כדאי להציע לקהל מאכלים אחרים אשר יש ביניהם לבין הבצקים הללו סינרגיה. כמו לדוגמה קישים מירקות מעולים, מגוון גדול של לחמים חמים, מגשים של גבינות קשות ורכות, לחמניות במילוי של גבינות וירקות קלויים וזעתר, בייגלה ירושלמי לצד גבינת לאבנה גלילית או לחמניות במילוי תוניסאי משביע של טונה, תפוח אדמה, ביצה קשה ורוטב פלפל צ'ומה.

יש לכם אירוע בקרוב ? דברו אתנו ונשמח לסייע לכם.

עוד שירותים שאנו מציעים:

צרו קשר עוד היום